Adınız Soyadınız(Gerçek): Kadir Özcanlı
Yaşınız: 17
Discord Nickiniz : CaptainBLAKE#6871
Steam Profil Linkiniz : [url]https://steamcommunity.com/profiles/76561198961410709/[/url]
Oyun İçindeki Adınız: R SSG Blake
Oyun İçindeki Rütbeniz: SSG
Garry`s Mod Saatiniz: 1507
Hangi Birliğin Komutanı Olmak İstiyorsunuz: RUS 6th Tankçı Komutanı
Neden Bu Birliğin Komutanı Olmak İstiyorsunuz: En başta tankçı birliği tamamen boş, ve piyadeler tankçıların lazım olacağını belirtti, bende kendimi bu işte iyi gördüğüm için başvuruyorum. Tanklarla ilgili az çok bilgimde var ve ıc olarak tank çıkartırken, '' hop hemen tankı çıkar bin '' yapmıyorum. Telsizden efendim tankımız( t90 ise tank), apcmiz (btr80) geldi. Bakımı yapıldı paletler temizlendi taret yenilendi top temizlendi vb. Hard RP yi böyle iyileştirebiliyorum.
Komutan Olunca Ne Yapacaksınız?: Maximum 3 Kişi Alıcam Tankçıya, IC bir şekilde aktif olmalarını isteyeceğim. Mesela ( Odalarınızda Devamlı Uyuyacağınıza, Benim Yanımda Takılın Yada Hangarda Uyuyorsanız Uyuyun gibi vb. Ve zaten aktif biriyim kimin ne kadar aktif olduğunu anlarım ve aktif oyuncuları alırım.
Sunucuda Ne Kadar Süre Aktif Olabilirsiniz ?: bi işim yoksa 6-7
Adınız Soyadınız(Gerçek): Kadir Özcanlı
Yaşınız: 17
Discord Nickiniz : CaptainBLAKE#6871
Steam Profil Linkiniz :
https://steamcommunity.com/profiles/76561198961410709/Oyun İçindeki Adınız: R SSG Blake
Oyun İçindeki Rütbeniz: SSG
Garry`s Mod Saatiniz: 1507
Hangi Birliğin Komutanı Olmak İstiyorsunuz: RUS 6th Tankçı Komutanı
Neden Bu Birliğin Komutanı Olmak İstiyorsunuz: En başta tankçı birliği tamamen boş, ve piyadeler tankçıların lazım olacağını belirtti, bende kendimi bu işte iyi gördüğüm için başvuruyorum. Tanklarla ilgili az çok bilgimde var ve ıc olarak tank çıkartırken, '' hop hemen tankı çıkar bin '' yapmıyorum. Telsizden efendim tankımız( t90 ise tank), apcmiz (btr80) geldi. Bakımı yapıldı paletler temizlendi taret yenilendi top temizlendi vb. Hard RP yi böyle iyileştirebiliyorum.
Komutan Olunca Ne Yapacaksınız?: Maximum 3 Kişi Alıcam Tankçıya, IC bir şekilde aktif olmalarını isteyeceğim. Mesela ( Odalarınızda Devamlı Uyuyacağınıza, Benim Yanımda Takılın Yada Hangarda Uyuyorsanız Uyuyun gibi vb. Ve zaten aktif biriyim kimin ne kadar aktif olduğunu anlarım ve aktif oyuncuları alırım.
Sunucuda Ne Kadar Süre Aktif Olabilirsiniz ?: bi işim yoksa 6-7